Politica de confindetialitate

How we respect privacy when we deal with personal information collected by our organisation

Această politică de confidențialitate se aplică informațiilor pe care noi, Connecting Consciousness, le colectăm despre persoanele care interacționează cu organizația noastră. Aceasta explică ce informații personale colectăm și cum le folosim.

Dacă aveți comentarii sau întrebări cu privire la această notificare, nu ezitați să ne contactați la admin@connectingconsciousness.org

1. Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm

În tabelul următor sunt explicate tipurile de date pe care le colectăm și temeiul juridic, conform legislației actuale privind protecția datelor, pe baza căruia aceste date sunt prelucrate.

Finalitate Date (elemente cheie) Bază
Întrebare despre organizația noastră și activitatea acesteia Nume, e-mail, mesaj Interesele legitime - este necesar pentru noi să citim și să stocăm mesajul dvs. pentru a vă putea răspunde în modul în care vă așteptați.
Înscrierea ca membru Nume, e-mail, informații de contact, motive pentru care doriți să fiți membru al CC Contract – prin trimiterea formularului de înscriere ați intrat într-o relație contractuală cu noi, așa cum este prevăzut în termenii și condițiile noastre de aderare.
Funcționalitatea site-ului web Activitatea site-ului web colectată prin intermediul cookie-urilor interese legitime – este necesar să stocăm o cantitate mică de informații, de obicei prin intermediul cookie-urilor, pentru a vă oferi funcționalitatea la care vă așteptați.

2. Modul în care utilizăm datele dumneavoastră

Vom utiliza datele dumneavoastră doar într-un mod adecvat, având în vedere baza pe care au fost colectate datele respective, așa cum este prevăzut în tabelul din partea de sus a acestei politici. Nu partajăm datele dvs. cu terțe părți.

De exemplu, putem utiliza datele dvs. personale pentru:

3. Când partajăm datele dvs.

 

Ați oferit consimțământul dvs. explicit pentru ca noi să transmitem datele către coordonatorul dvs. de țară relevant

Vom transmite datele către coordonatorii noștri de țară din afara UE numai în cazul în care există garanții adecvate, așa cum sunt definite la articolul 46 din Regulamentul general privind protecția datelor.

4. Cât timp păstrăm datele dvs. În cazul în care datele sunt colectate pe baza consimțământului, vom solicita reînnoirea acestuia cel puțin o dată la trei ani.

 

5. Drepturile pe care le aveți asupra datelor dumneavoastră

Aveți o serie de drepturi asupra datelor dumneavoastră, printre care se numără următoarele:

Un rezumat complet al drepturilor dvs. legale asupra datelor dvs. poate fi găsit pe site-ul web al Comisarului pentru Informații’s aici: https://ico.org.uk/

Dacă doriți să accesați drepturile enumerate mai sus sau orice alte drepturi legale pe care le aveți asupra datelor dvs. în temeiul legislației în vigoare, vă rugăm să luați legătura cu noi.

Vă rugăm să rețineți că, dacă vă bazați pe unele dintre aceste drepturi, cum ar fi dreptul de a vă șterge datele, ne va face imposibil să continuăm să vă furnizăm anumite servicii. Cu toate acestea, atunci când este posibil, vom încerca întotdeauna să permitem accesul maxim la drepturile dumneavoastră, continuând în același timp să vă furnizăm cât mai multe servicii.

6. Cookie-uri & urmărirea utilizării

Un cookie este un mic fișier format din litere și numere care este descărcat pe computerul dumneavoastră atunci când vizitați un site web. Cookie-urile sunt utilizate de multe site-uri web și pot face o serie de lucruri, de exemplu, să vă rețină preferințele, să înregistreze ce ați pus în coșul de cumpărături și să numere numărul de persoane care vizitează un site web.

Dacă cookie-urile sunt utilizate pentru a colecta date cu caracter personal, enumerăm aceste scopuri în secțiunea 1 de mai sus, împreună cu alte date cu caracter personal pe care le colectăm. Cu toate acestea, folosim, de asemenea, unele module cookie care nu colectează date cu caracter personal, dar care ne ajută să colectăm informații anonime despre modul în care oamenii utilizează site-ul nostru web. În acest scop, folosim Google Analytics. Google Analytics generează informații statistice și alte informații despre utilizarea site-ului web prin intermediul cookie-urilor, care sunt stocate pe calculatoarele utilizatorilor'. Informațiile colectate de Google Analytics despre utilizarea site-ului nostru web nu sunt identificabile personal. Datele sunt colectate în mod anonim, stocate de Google și utilizate de noi pentru a crea rapoarte despre utilizarea site-ului web. Politica de confidențialitate a Google's este disponibilă la http://www.google.com/privacypolicy.html.

7. Modificări

Potențial, putem modifica această politică de confidențialitate din când în când și vom publica cea mai recentă versiune pe site-ul nostru. În cazul în care o modificare reduce în mod semnificativ drepturile dumneavoastră, vom notifica persoanele ale căror date cu caracter personal le deținem și care sunt afectate.

.